WIJN PROEVEN IN PIEMONTE

Ben je in Piemonte en wil je binnen 1 proeverij diverse stylen, wijnhuizen en wijnsoorten proeven en dat alles uitgelegd krijgen in het Nederlands? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Onder de noemer "Proeven in Piemonte" organiseren wij vol enthousiasme wijnproeverijen op het prachtige terras van ons Piemontese landhuis (bij slecht weer in de boerenkeuken) met uitzicht over de wijnheuvels, kastelen en middeleeuwse dorpjes. Tijdens deze proeverijen vertellen we je alles wat je maar wilt weten over onze wijnen en wijnmakers. Natuurlijk ontbreken ook de plaatselijke kaas, worst en grissini's niet!

Je kunt al een boeking maken vanaf 2 personen. Het maximale aantal gasten wat wij kunnen ontvangen is circa 12 personen. De proeverij is geheel vrijblijvend en het staat je volledig vrij om na afloop wijn aan te schaffen of niet. Het overbrengen van ons enthousiasme voor deze streek, de mensen die er wonen en de wijn staan voorop!

Kosten:

Proeverij van 5 wijnen waaronder Arneis, Dolcetto, Barbera en Nebbiolo met kaas en grissini's. Duur circa 1,5 uur.

p.p. 25 euro

 

Proeverij van 6 wijnen waaronder Arneis, Dolcetto, Barbera, Nebbiolo en Barolo met kaas, grissini's en worst. Duur circa 2 uur.

p.p. 30 euro

De wijn kan direct meegenomen worden of tegen meerprijs worden thuisbezorgd in Nederland of België.

 

Ga naar al onze wijnen!

 

Proeven in Piemonte

Uitzicht vanaf ons terras over de wijnheuvels van Barolo