WAT DOEN WIJ?

Genieten!

En om ook jullie te laten genieten hebben wij een prachtige webwinkel ingericht met de meest fantastische wijnen uit de Barolo streek. Daarnaast kunt u bij ons terecht als u zelf naar dit prachtige wijngebied wilt reizen, zowel in groepsverband als op eigen initiatief. We kunnen u informeren omtrent slaapgelegenheden en restaurants en natuurlijk over bij welke wijnboeren u moet zijn!

Wij leven al 10 jaar als God in Piemonte en steken ons enthousiasme hierover liever niet onder stoelen of banken. Wij zijn echt de grootste fan van het Barolo wijngebied. In dit magische heuvellandschap wisselen wijngaarden, middeleeuwse dorpjes, en kastelen elkaar af. Wie zou hier nou niet willen wonen?

Eigen import

Wij importeren alleen wijnen waar we in al die jaren verliefd op zijn geworden en bedienen zowel particuliere klanten als horeca. Het feit dat wij hier ook daadwerkelijk wonen geeft ons in vele gevallen net even dat beetje voordeel boven een willekeurige andere importeur. Ook hebben wij de mogelijkheid iedere jaargang bij al onze wijnboeren proeven en weten dus to in de puntjes wat we verkopen.

Al onze wijnen zijn eigen import en wij focussen ons op kleine tot middelgrote kwaliteitshuizen welke in Nederland niet of bijna niet aanwezig zijn. Met andere woorden, als u op zoek bent naar de mooiste wijnen uit Piemonte dan zit u goed bij ons!


Barolo & Co WIJNCLUB

Onze wijnclub leden ontvangen 4 x per jaar een e-mail waarin wij een zestal door ons geselecteerde wijnen aanbieden tegen een eerlijke prijs. Deze wijnen worden rechtstreeks vanaf de wijnboer aan onze leden geleverd.

Daarnaast worden de leden 1 à 2 x per jaar uitgenodigd voor een grote palletverkoop waarbij wederom een aantal door ons vooraf geselecteerde wijnen rechtstreeks vanaf de wijnboer tegen zeer lage prijzen worden aangeboden.

Alsof dat nog niet genoeg is worden onze leden als eerste op de hoogte gesteld van al het nieuws uit Piemonte!

Barolo wijnreizen

Naast de verkoop van wijn organiseren wij in samenwerking met Gabrielle Salvatore en Style in Travel reisbureau (aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds) wijnreizen naar de Barolo streek. Deze 4-daagse wijnreizen zijn voor ons een prachtige gelegenheid ons enthousiasme en onze kennis over de streek en de wijn over te brengen op nieuwe Nederlandse liefhebbers. Tijdens deze dagen bezoeken we diverse wijnboeren, restaurants, middeleeuwse dorpjes en andere bezienswaardigheden, de uitgelezen kans om dit prachtige wijngebied beter te leren kennen aan de hand van een tweetal experts.

 

Graag tot ziens in Piemonte!


Serralunga d'Alba Langhe Barolo